Voordelen mindfulness in Nijmegen

Ben jij constant aan het rennen en vliegen, en sta je niet vaak genoeg even stil? Met mijn aanpak voor mindfulness in Nijmegen word je je weer bewust van je zintuigen en je lijf. Zo verbind je je weer met jezelf, en kom je uit je hoofd en in je lichaam. Wanneer je last hebt van malende gedachten, angstgevoelens en stress, kan een massage in mijn massagepraktijk in Nijmegen jou veel voordelen bieden. Met een massage versoepelen niet alleen jouw spieren en bindweefsels, maar het verlaagt ook gevoelens van onrust en ongemak. Zo biedt een massage lichamelijke, maar ook geestelijke ontspanning, net als het beoefenen van mindfulness in Nijmegen. Hierdoor komt jouw lichaam, denken en voelen weer in balans, zodat je beter in je vel zit.

Neem contact op

Mindfulness in Nijmegen voor allerlei klachten

In mijn massagepraktijk ben je van harte welkom voor diverse klachten. Zo kan het zijn dat je gewoon wilt ontspannen of last hebt van een stijve nek. Maar ook wanneer er meer aan de hand is kan een massage verlichtend werken. Vanuit mijn werk als oncoloog in het ziekenhuis masseer ik ook patiënten met kanker. Onzekerheid en spanning kunnen de overhand nemen wanneer je te kampen hebt met een ernstige ziekte. Door middel van mijn technieken voor mindfulness in Nijmegen werken we toe naar een stukje lichamelijke en geestelijke rust. Zo wordt er ruimte gecreëerd om naar je eigen proces van acceptatie en heling toe te werken.

Wat je kunt verwachten
Mindfulness Nijmegen

Wat leer je van mij over mindfulness?

Wanneer je graag kennis wilt maken met mindfulness in Nijmegen, kan je een afspraak met mij maken. Tijdens een eerste massage is er de ruimte om te bespreken wat jou hier brengt en wat jouw verwachtingen zijn. Vanuit ervaring en intuïtie maak ik een keuze welke massage behandeling het meest geschikt is voor jou. Na de massages volgt een bewustzijnsoefening vanuit de mindfulness om in verbinding te komen met wat je voelt en ervaart. Een behandeling duurt tussen de 60 en 80 minuten en kost €70, ongeacht de tijdsduur.

Praktische informatie

Over mijn massagepraktijk

Met een open blik en respectvolle houding help ik jou graag op de weg naar innerlijke en lichamelijke rust. Met een holistische massage in Nijmegen, wordt er aandacht gegeven aan verschillende gebieden van jouw menszijn. In mijn werk als masseur verbind ik kennis met levenservaring, denken met voelen en diepgang door aandachtige aanraking. Met veel toewijding en plezier ben ik er dan ook voor jou om mindfulness in Nijmegen te ervaren. Wil je ook genieten van de voordelen van een helende massage? Maak dan snel een afspraak met mij, ik ben telefonisch te bereiken op 0647392339.

Even voorstellen