Massagepraktijk Nijmegen

Heb je last van onrust, pijn of ongemak in je lijf en ben je daarvoor op zoek naar een massagepraktijk in Nijmegen? Voor een fijne, oprechte en rustgevende massage ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens deze massage komen we er samen achter welke gedeeltes van jouw lichaam extra aandacht nodig hebben. Door aanwezig te zijn in jouw lichaam ervaar je wat er echt speelt en wordt het lichaamsbewustzijn verhoogd. Door de massage versoepelen de spieren en het bindweefsel, waardoor het zenuwstelsel tot rust kan komen. Je lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden, waardoor je op beide vlakken rust ervaart na een massage in mijn massagepraktijk in Nijmegen.

Neem contact op

Massage en kanker

In mijn massagepraktijk in Nijmegen geef ik ondersteuning en verlichting aan patiënten met kanker. Deze ziekte heeft een enorme invloed op ons welzijn. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook op emotioneel vlak krijgen we met veel spanningen te kampen. Het valt dan niet mee om rust en overzicht in jouw leven te behouden. Een massage geeft geen genezing, maar helpt wel als ondersteuning tijdens en na medische behandeling. Ervaar met een helende massage verlichting van angstgevoelens, stress en stemmingswisselingen. Zo ontstaat er meer ruimte voor jouw proces in acceptatie en mentale en geestelijke heling.

Wat je kunt verwachten
Massagepraktijk Nijmegen

Wat kun je verwachten van mijn massagepraktijk in Nijmegen?

In het eerste consult begin ik met een intake waarin je gezondheidssituatie, de reden van komst en je verwachtingen besproken worden. Op basis van de intake maak ik zowel objectief als intuïtief een keuze welke massagebehandeling ik ga gebruiken. In afstemming  vindt aansluitend de eerste massage plaats. Na de behandeling bespreek ik kort hoe je de behandeling hebt ervaren. Tijdsduur ruim 90 minuten.

Bij vervolgmassages start ik met de vraag hoe het op dat moment met je gaat. Nadien volgt een korte bewustzijnsoefening vanuit de mindfulness om te zorgen dat je met aandacht in je lijf komt. In afstemming vindt de massage plaats. Na de behandeling bespreek ik kort hoe je de behandeling hebt ervaren. Tijdsduur circa 90 minuten.

Praktische informatie

Over mij

Mijn naam is Josien Scholten. Al twintig jaar bevind ik me op het pad van bewustwording. Ik heb de massage opleiding aan de Academie voor Holistische Massagetherapie afgerond. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en trainingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling gevolgd. Ook ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer. Vanuit een open en respectvolle houding help ik je graag om de voordelen van massagetherapie te ontdekken. Voor een holistische massage in Nijmegen ben je mij dus aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ik ben te bereiken op 0647392339 of stuur een mailtje naar info@massagepraktijkjosien.nl.

Even voorstellen