Holistische massage in Nijmegen

Heb je last van lichamelijke of geestelijke onrust? Met een holistische massage in Nijmegen wordt er aandacht gegeven aan jouw welzijn in zijn geheel. Lichaam en geest zijn namelijk nauw met elkaar verbonden, waardoor er met een massage niet alleen lichamelijke klachten verholpen worden, maar ook een vermindering van onrust en stress teweeg gebracht kan worden. Bij mijn massagepraktijk in Nijmegen help ik jou graag om weer in evenwicht te komen, zodat er ruimte ontstaat om beleven wat er speelt in jou. Zo kan er vanuit rust en helderheid de oorzaak van jouw klachten bij de bron aangepakt worden, zodat je weer in jouw kracht komt te staan.

Neem contact op

Holistische massage in Nijmegen voor uiteenlopende klachten

Heb je last van stijve spieren en spierknopen? Of heb je veel angst gedachten en moeite met slapen? Een holistische massage in Nijmegen geeft aandacht aan waar jouw hoofd en lijf op dat moment behoefte aan hebben. Je lichaam, gedachten en emoties hebben allen invloed op elkaar. Niet alleen je geest, maar ook je lichaam reageert op negatieve gedachtes en stressgevoelens. Zo kunnen lichamelijke klachten naar boven komen wanneer er op mentaal vlak onrust heerst. Tijdens een holistische massage in Nijmegen wordt er aandacht gegeven aan de verschillende levensgebieden zodat je weer op het juiste pad van evenwicht en balans komt.

Wat je kunt verwachten
Holistische massage Nijmegen

Kom ik verbinding met jezelf

Wanneer je voor de eerste keer langskomt voor een holistische massage in Nijmegen, neem ik graag de tijd om kennis met je te maken. Wat brengt jou hier, wat zijn jouw klachten en wat verwacht je van de massage? Deze vragen bespreken wij, waarop ik aansluitend de behandeling kan laten beginnen. Na afloop bespreken we hoe je het hebt ervaren. In totaal duurt deze kennismakingsmassage ongeveer 90 minuten. Met mindfulness in Nijmegen kom je in verbinding met jezelf en je lichaam zodat je met volle aanwezigheid kan genieten van de zachte en stevige massage. Ik maak gebruik van technieken zoals energetische massage, chakra- healing, triggerpoint massage en nog veel meer.

Praktische informatie

Mijn visie met betrekking tot gezondheid

In 2020 heb ik mijn massagesalon opgericht. Vanuit een open en respectvolle houding help ik jou op de weg naar gezondheid. Met mijn holistische massage in Nijmegen heb ik niet alleen aandacht voor het verminderen van lichamelijke klachten, maar ook voor wat er op dat moment speelt bij jou. Door weer in contact te komen met jezelf, wordt de deur naar inzicht verhoogd waardoor je bewuster wordt van waar jouw klachten en symptomen vandaan komen. Door de klachten bij de bron aan te pakken, voorkom je dat je hier in de toekomst last van krijgt. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Dan hoor ik graag van je. Ik ben te bereiken op 0647392339 of stuur een bericht naar info@massagepraktijkjosien.nl.

Even voorstellen